HÄLSOMÄSSA - EN DAG FÖR KROPP OCH SJÄL

Anmälan utställare

fresh water background
blue sky and sun

Tack för att du svarar så utförligt som möjligt på frågorna.  Det är viktigt för oss att få så deltaljerad information som möjligt för att kunna tillfredsställa allas behov på bästa möjliga vis.

Alla poster med en asterix är obligatoriska att fylla i.


Vi ser fram emot att få din anmälan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja
Nej
 
Ja
nej
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja, jag vill bli medlem!
Nej tack, jag avstår!
 
 
 
 

Välkommen som utställare

på hälsomässan på Orust!

Ett arrangemang av föreningen Hälsoalternativ i Väst (HAV), Studieförbundet Vuxenskolan, Balansera kropp & själ, Inre Resor HB, firma Helena Ulinder och Öhö, Nösund. Vi har som syfte att locka besökare från hela Västsverige och vi hoppas att Du vill vara med och ställa ut, hålla ett föredrag, en workshop alternativt sälja dina varor och tjänster. Våren 2019 arrangerade vi en mycket lyckad hälsomässa i Ellös och nu tänker vi göra det igen! Alla aktörer inom hälsa och välmående, friskvård, konst/hantverk och hållbart liv, som är verksamma inom Västra Götaland, är välkomna att anmäla sig som utställare.


Dag och tid

Hösten 2021. Mer detaljer meddelas senare.


Adress

Ellösparken, Glimsåsvägen 11, 47432 Ellös, på Orust

http://ellosparken.se/


Föreläsning/workshop

Det finns 2 grupprum för ca 10/20 sittande personer. Vi har också tillgång till en dansbana under tak, utomhus, där lämpliga workshops kan hållas. Dessa utrymmen kommer att reserveras (i mån av plats) för dig som vill hålla en föreläsning på 20 minuter eller en workshop på 50 minuter. Vi önskar att föreläsningar och workshops skall vara gratis för besökare. Boka och beskriv din föreläsning/workshop i samband med anmälan. Arrangörerna ansvarar för att utbudet blir varierat och intressant för våra besökare och bokar föreläsning/workshop med utgångspunkt från det. Här gäller det att vara snabb med sin ansökan för det blir fort fulltecknat.


Servering

Under mässan kommer ett inhyrt restaurangföretag servera mat och fika under hela dagen för både utställare och besökare.


Investering

Priserna är inklusive 25% moms. Grundavgiften för en utställningsplats är 750 kr. Då ingår ett bord (140 x 70 cm). Extrabord kostar 450 kr/st. Om man vill ha utrymme att ställa upp en massagebänk eller dylikt räknas det som utrymme för ett extrabord, d.v.s. det kostar 450 kr.


Önskas el anges detta i anmälan. Eftersom det är ont om eluttag MÅSTE du ange i din anmälan om du vill ha el. Likaså om du har andra speciella önskemål. Ju tidigare vi får in din anmälan desto större hänsyn kan vi ta till dina önskemål.


Medlemsförmån

Medlemmar i ideella föreningen Hälsoalternativ i Väst (HAV) kan köpa ordinarie entrébiljetter (max sju) till halva priset. Ordinarie pris 60 kr för vuxna. Man får också möjlighet att boka sin plats på nästa års mässa innan inbjudan går ut till allmänheten. Du kommer också att få förhandsinformation samt rabatt på andra evenemang som föreningen anordnar. Årsavgift 200 kr