HÄLSOMÄSSA - EN DAG FÖR KROPP OCH SJÄL

Anmälan utställare

Anmälningar till mässan söndag 15 oktober 2023.

Tack för att du svarar så utförligt som möjligt på frågorna.  Det är viktigt för oss att få så deltaljerad information som möjligt för att kunna tillfredsställa allas behov på bästa möjliga vis.

Alla poster med en asterix är obligatoriska att fylla i.


Vi ser fram emot att få din anmälan före den 15 september 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja
Nej
 
Ja
nej
 
 
Ja
Nej
 
 
Ja
Nej
 
 
 
Ja, jag vill bli medlem
Nej tack, jag avstår
Jag är redan medlem
 
 
 
 

Välkommen som utställare

på hälsomässan på Orust!

Ett arrangemang av föreningen Hälsoalternativ i Väst (HAV), Studieförbundet Vuxenskolan, Balansera kropp & själ, Inre Resor HB, Klinik Kolthoff och Klinik Sanatos. Vi har som syfte att locka besökare från hela Västsverige och vi hoppas att Du vill vara med och ställa ut, hålla ett föredrag, en workshop alternativt sälja dina varor och tjänster. Vi har arrangerat denna mässa 2019 samt 2022 i Ellös och nu tänker vi göra det igen! Alla aktörer inom hälsa och välmående, friskvård, konst/hantverk och hållbart liv, som är verksamma inom Västra Götaland, är välkomna att anmäla sig som utställare.


Dag och tid

Söndag 15 oktober 2023, klockan 10.00 - 16.00


Avgift

Grundavgiften för en utställningsplats är 850 kr. Då ingår ett bord (140x70 cm) och stol. Om man vill ha utrymme att ställa upp en massagebänk eller liknande, räknas det som utrymme för ett extrabord d.v.s. 550 kr. Priserna är inkl. 25% moms.


Adress

Ellösparken, Glimsåsvägen 11, 47432 Ellös, på Orust

http://ellosparken.se/

Föreläsning/workshop

Det finns två grupprum för ca 10/20 sittande personer. Vi har också tillgång till en dansbana under tak, utomhus, där lämpliga workshops kan hållas. Dessa utrymmen kommer att reserveras (i mån av plats) för dig som vill hålla en föreläsning/workshop på 20 minuter, alternativt på 50 minuter.

Vi önskar att föreläsningarna ska vara kostnadsfria. Men om du vill ta betalt av dina besökare finns möjligheten att hyra ett större rum i 60 minuter till en kostnad av 550:-.

Boka och beskriv din föreläsning/workshop i samband med anmälan. Arrangörerna ansvarar för att utbudet blir varierat och intressant för våra besökare och bokar föreläsning/workshop med utgångspunkt från det. Här gäller det att vara snabb med sin ansökan för det blir fort fulltecknat.


Servering

Under mässan kommer det att serveras mat och fika i kafeterian, till både besökare och utställare.


Särskilda önskemål

Önskas el anges detta i anmälan. Eftersom det är ont om eluttag MÅSTE du ange i din anmälan om du vill ha el. Likaså om du har andra speciella önskemål. Ju tidigare vi får in din anmälan desto större hänsyn kan vi ta till dina önskemål.


Medlemsförmån

Medlemmar i ideella föreningen Hälsoalternativ i Väst (HAV) kan köpa ordinarie entrébiljetter (max fyra) till halva priset. Ordinarie pris 60 kr för vuxna. Man får också möjlighet att boka sin plats på nästa års mässa innan inbjudan går ut till allmänheten. Du kommer också att få förhandsinformation samt rabatt på andra evenemang som föreningen anordnar. Årsavgift 200 kr

Helene, Tina, Annika, Monica och Marita

hälsar välkomna!