Evenemang

Kallelse till årsmöte i föreningen Hälsoalternativ i Väst (HAV)

Den 27 februari 2022 kl. 19.00

är du välkommen att delta i föreningens årsmöte. Vi träffas på Värdshusvägen 1 i Henån. (F.d. vårdcentralen)
Anmäl ditt deltagande till info@halsoalternativ.se  Vi vill ha ditt svar senast den 24/2 för att kunna planera för fika och storlek på lokalen.
Du behöver vara medlem i föreningen HAV för att kunna delta i årsmötet. Medlemskapet betalas per kalenderår. Om du missat att betala för 2022 och inte hittar din faktura så var snäll och hör av dig via mejl. Medlemsavgiften är 200 kr/år.
Du vet väl att du, som medlem i föreningen, har fantastiska fördelar?
Vi i styrelsen hittar gärna på roliga och intressanta saker som vi kan erbjuda medlemmarna att delta i. I höstas t.ex. hade vi en endags kurs i att gå med slagruta som var mycket uppskattad. Vi tar också gärna emot förslag från dig på spännande, intressanta och roliga aktiviteter, som kan intressera oss alla. Du har kanske själv något som du skulle vilja dela med dig av till oss andra i föreningen? Eller har du kanske något som du skulle vilja testa på en grupp frivilliga? Hör av dig, så pratar vi om det. Allt blir ju så mycket enklare nu när vi kan träffas i grupp igen.
Som medlem i föreningen kan du också presentera dig och din verksamhet på denna hemsida.
En beskrivande text och 3 bilder ingår i medlemsavgiften på 200 kr per år.
Det är också möjligt att lägga ut en film med en presentation eller en kortare föreläsning till en mindre kostnad. Hör av dig om du är intresserad av det.
Vi kommer att marknadsföra hemsidan på så många lämpliga ställen som möjligt, för att medlemmarna och deras verksamhet skall få så stor exponering som det går. Vår förhoppning är att riktigt många hälsoaktörer vill vara med och dela sin information på hemsidan, så att den kan fungera som ett uppslagsverk över alternativ hälsa i väst. Du kan också marknadsföra dig på föreningens facebok-sida https://www.facebook.com/HAVHalsoalternativivast
Vi hoppas att du, som medlem i HAV, tar vara på de här möjligheterna att marknadsföra dig, lära känna andra aktörer inom alternativ hälsa, och vidga ditt nätverk.
Som medlem har du också förtur på mässor, rabatt på spännande föreläsningar och annat, som vi kommer att arrangera framöver.
Vi ser fram emot att träffa dig på årsmötet.


Varmt välkommen!


Med vänlig hälsning

HÄLSOALTERNATIV I VÄST


Dagordning årsmöte 2022-02-27 >>

SLAGRUTA, introduktion

Kära medlem! Visst vill du väl lära dig att använda en slagruta?


Dag, tid och plats

Söndagen den 9 maj, 11.00-ca 15.00, är du välkommen att testa att gå med slagruta. Magnus Bråthen www.lugnaenergier.se kommer hit då och visar hur det går till, och hjälper oss att prova på.

Vi ska vara i Farmors Stuga på Skogslyckevägen 14 i Svanesund.


Kostnad

Som medlem i föreningen HAV behöver du bara betala 100kr. Om du har någon närstående som också vill deltaga så går det bra i mån av plats. För icke medlemmar kostar det 200kr.

Antalet platser är begränsade pga Coronarestriktioner.


Fika

Vi kommer att bjuda på en enklare fika med thé och kaffe under dagen. Vill du äta något mer rejält så får du gärna ta med det. Här finns möjlighet att värma mat.


Övrigt

Tag gärna med egen slagruta eller pendel, om du har någon.

Jag kan garantera att det blir en både intressant och rolig dag!


Anmälan

Anmäl dig genom att svara på detta mail eller ringa 0739499455 (Tina)

Först till kvarnen gäller!

Din anmälan blir giltig när du har betalat anmälningsavgiften. Du får betalningsinfo så snart vi har mottagit din anmälan.


Varmt välkommen!

Styrelsen för föreningen Hälsoalternativ i Väst, HAV

 Du som vill anordna kurs, föreläsning eller annat evenemang i samarbete med oss, varmt välkommen att kontakta oss.


info@halsoalternativ.se

Tel: 0739-499 455