Hälsomässa - En dag för kropp och själ
Ellösparken på Orust, söndag 15 oktober 2023, kl 10.00 - 16.00

Ett arrangemang av föreningen Hälsoalternativ i Väst (HAV), Studieförbundet Vuxenskolan, Balansera kropp & själ, Inre Resor HB, Klinik Kolthoff och Klinik Sanatos.


Vi har som mål att åter fylla mässhallen med intressanta och varierade aktörer inom hälsa och välmående, friskvård, konst/hantverk och hållbart liv, som är verksamma inom Västra Götaland. 


På övervåningen kommer det att hållas kostnadsfria föredrag och workshops under hela dagen och i en intilliggande lokal kommer också intressanta workshops och aktiviteter att hållas. 


I restaurangdelen serveras både fika och lunch under dagen.


Efter hand som det blir klart med utställare, vilka föreläsningar och workshops som kommer att hållas, läggs det ut information här om dessa. Så småningom kommer du också att hitta ett detaljerat schema över vad som händer under dagen.


Inträde för besökare 60 kr.


Adress

Ellösparken, Glimsåsvägen 11
47432 Ellös, på Orust
ellosparken.se


Varmt välkommen, hoppas vi ses!

Välkommen till 

2023 års hälsomässa


Utställare 2023
Utställare meddelas här efter hand som anmälningar kommer in.


Föreläsning med Boris Aranovich

Hjälp kroppen på ett naturligt sätt

Se mer >>

. . .


Theresa Blomqvist

Astral-ColourScope Din Personliga inre Färg

www.colourscope.com


Du är en gåva till världen från dina fysiska och galaktiska föräldrar, många av oss saknar en eller flera färgenergier. Du får förslag på personliga Må Bra färger som redan finns i din omgivning och hur du kan komplettera och berika ditt liv, både teoretiskt, praktiskt för kropp, själ och lycka.

. . .


Susanna Klingborn

KlingbornArt

www.klingbornart.com


Susanna Klingborn är en spirituell mångkonstnär och med hjälp av sina andliga guider kanaliserar hon högre energier från olika dimensioner i form av målningar, texter och smycken. 2020 gav hon ut boken "Naturens magi, som i sagorna fast på riktigt" som handlar om hennes möten med naturväsen. Den är rikt illustrerad med avbildningar av de naturväsen som hon mött under flera års tid. På Hälsomässan erbjuder hon sin upptryckta konst på mjuka plädar och canvastavlor, härliga kristaller och smycken samt sin vackra bok om naturväsen.

. . .


Pia Apelgren

Hälsobalans Kungälv

www.halsobalanskungalv.se


Klassisk homeopat som arbetar med hela människan. Mentalt, känslosamt och fysiskt. Hälsobalans Kungälv har ett litet bryggeri som tillverkar kombucha. Vi kommer även ha med läkande salvor, eteriska oljor samt cellsalter.

. . .


Martin Liljeström

Faraday Zone AB

www.faraday.se


Att förbättra hälsan vid kronisk sjukdom med miljösanering, livsstilskorrigering och örtextrakt.

. . .


Mait Bärnsten

Medium och djurkommunikatör sedan ca 30 år.Utbildad aromaterapeut, kristallhealer.

. . .


Magnus Bråthén

www.lugnaenergier.se


Jag kommer att ge healing-behandlingar och demo av Slagruta för den som är intresserad.

. . .


Viveca Crafoord

https://xn--barnmorskanibohusln-xwb.se/


Gravidbalans består av Barnmorskan i Bohuslän, Viveca Crafoord och Föda Trygg, Victoria Jonasson Hammar. Vi erbjuder bland annat akupunktur, akupressur, och yoga för gravida samt hemförlossningar. Akupunktur kan användas vid många olika graviditetsbesvär samt under och efter förlossningen.

. . .


Susanne Rickardt

Ässets Hudvård

www.assetshudvard.se


Ässets Hudvård erbjuder ekologiska produkter, samt håller kurser mm

. . .


Marita Martinelle


Jag är medial sedan barndomen och tar emot, hemma i Brålanda, för medial vägledning. Jag spår i både Tarotkort, spelkort, runkort och med pendel.

. . .


Marita Warneflo

Hälsobutiken på Orust


Är allternativ inom hälsa. Akupunktur, kinesiolog, naturläkare, naturmedicin och frekvensmedicin. Allt inom hälsa!

. . .


Anna Bergström & Naser


Jag heter Anna och jag bor på Tjörn. Jag är utbildad inom bland annat, Änglahealing, Reikihealing och mediumskap.

Mitt namn är Naser. Jag är ett diplomerat medium, utbildad av Andreas Hamrén Österlund. Utöver mitt mediumskap använder jag gärna mina kunskaper inom tarot.

. . .


Åsa Nilsson

Åsas healing och tarot

asashealingochtarot.com


Andlig healing är en enkel, trygg och stödjande energiterapi som stimulera kroppens egen förmåga till läkning.
Jag vägleder med tarotkort genom den information jag får från dina guider och är en kanal från Andra sidan.

. . .


Ingegärd Åström

Björkelyckans Alternativa Behandlingar

Ingegärd på Björkelyckan (Facebook)


Djupvågsmassage med Viben, medicinsk laserterapi, manuell manipulation, öronakupunktur, elakupunktur, Ultraljud, kopping, Gua Sha, aromamassage, hälsotest.

. . .


Ingrid Krianon

ingridkrianon-jonankerholm.nu


Visionär, författare, kursledare och livsinspiratör.

. . .


Marita Alfsdotter

BALANSERA kropp & själ

www.maritaalfsdotter.se


CNM-massör, friskvårdsmassör, regndroppsmassör, regressionsterapeut, ögonrörelseterapeut, Soul Body Fusionterapeut, stödjande samtalsterapeut samt håller guidade gruppmeditationer.

. . .


Ingalill Svensson

Violens NaturTerapi

www.violens.se


Jag erbjuder bl.a blodanalys, mätningar av akupunktursystemet samt behandlingar med bl.a örtterapi, högteknologisk akupunktur, ljusterapi och öronljus.

. . .


Britt-Marie Wall

Britt-Marie´s Naturhälsa


Erbjuder EKO produkter tex Bärpulver, torkade bär/frukter/nötter , glutenfria produkter, rowfood godis husvård, smycken mm

. . .


Marta Brzostek

Ease

www.healwithease.se


Jag är utbildat cell- och molekylärbiolog, örtterapeut samt KBT & ACT coach. Jag erbjuder mental coachning, hälsokonsultationer, föreläsningar, workshops och kurser inom ört-, närings- och ortomolekylärmedicin, kost, psykologi och frigörande dans. Hälsokonsultationer, coachning, frigörande dans, föreläsningar, workshops, utbildningar, örter.

. . .

Dan Isaac Wallin & Anna Ellen Hamlet

Atelier 795

www.atelier795.com

www.danisaacwallin.com

www.annaellenhamlet.com


Du blir fotograferad med en spännande kamera från tidigt 80-tal som avbildar din aura på klassisk Polaroidfilm, AuraCAM 6000. I Sverige finns endast två sådana här kameror och det är verkligen en upplevelse att få ta ett auraporträtt. Bilden blir som ett litet konstverk.

. . .


Tina Bjerkås

Bjerkås Inre Resor KB

www.inreresor.com


Jag jobbar vanligtvis som Regressionsterapeut, Mindfulnessinstruktör, Samtalsterapeut, Medveten andnings-instruktör och TRE-instruktör, men på årets mässa kommer jag främst att sälja smycken av odlade sötvattenspärlor.

. . .


Helen Kolthoff

Klinik Kolthoff

www.klinik-kolthoff.se


Jag är utbildad osteopat som även jobbar med frekvensterapi och laser.

. . .


Anette Hillbiörn

AMHS Spirituella

www.amhs.nu


I min monter erbjuder jag handskrivna,personliga budskap till dig från mitt Andeteam. Det som skrivs får du sedanbehålla så att du kan gå tillbaka och läsa.

Jag erbjuder också djurkommunikation på distans. Skriver ner vad ditt djur berättar och du får behålla papperet.

. . .


Robin Palm

Robin Palm Group AB

www.annabella.nu


Vi driver webbshopen annabella.nu där vi har ett brett utbud av Kristallprodukter så som armband, ljuslyktor, spetsar, trumlade, cuddle, no worry, kristallkit, och även rökelser & rökelsehållare.

. . .


Ana Ödegaard

Annas Portal

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063877057936


Verkar som medium och lägger tarot som många gånger öppnar upp vårt undermedvetna. Som Regressionsterapeut besöks tidigare liv eller händelser i nuvarande liv för förståelse och läkning samt Ser-terapi och energibalansering.

. . .


Joanna Davberg

Kvantfysiska Transformationer

https://joannadavberg.se/


Jag erbjuder kvantfysiska transformationer, helandeprocesser som kan användas på olika delar av ditt liv, allt från hälsotillstånd, livssituationer samt relationer. Du kan förändra och även bjuda in helt nya möjligheter i ditt liv, transformera rädsla och skapa balans och harmoni.

. . .


Monica Leu Agelii

Klinik SANATOS

www.kliniksanatos.com


Klinik SANATOS i Henån erbjuder fler behandlingsformer som kan hjälpa dig på din väg till hälsa och välbefinnande: näringsterapi, biopatisk kinesiologi, hälsoanalys (överkänsligheter, belastningar, näringsbrister), öronakupunktur, ärrvävnadsbehandling. Kliniken drivs av Monica Leu Agelii, naturterapeut, biopatisk kinesiolog och forskare.

. . .


Karin Ax

Axet Naturbehandling

www.axet.info


Zonterapeut/Reflexolog sedan 25 år. Reflexologi är kartlagd över hela kroppen, kroppsligt, mentalt och emotionellt. Det gör Kairon Reflexologi, som jag är diplomerad i ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor.

. . .


Birgitta Norberg


Jag är utbildad rosenterapeut sedan ca 20 år. Rosenmetoden är en mjuk och kraftfull beröring som går på djupet och väcker minnen till liv.

. . .


Annelie Andreasson

Annelie Andreasson AB

www.balansenergi.com


Annelie Andreasson erbjuder Kraniosakral terapi och healing - Behandlingar som är mycket mjuka och avslappnande och stödjer kroppens fantastiska självläkningsförmåga.

. . .


Marita Karlsson


Jag kommer sälja egen tillverkade betongalster. Kan även ha lite tider för kortare vägledning.

. . .


Emil Boström

Se Inre Hälsa

www.seinrehalsa.se


Emil Boström är en naturterapeut som jobbar med Corpus Analyser och gör hälsoscanning och ger kostrådgivning och hjälper folk att bli friskare. Eftersom fysiska obalanser alltid är orsaken till sjukdom och ohälsa så blir resultatet alltid till det bättre. Jobbar även med det psykiska och själsliga t.ex genom Vipassana meditering med mera.

. . .


Annika Petrén

www.djurenshomeopat.se

www.homeopaterna.se


Klassisk homeopati, Bowenterapi, ärrvävnadsbehandling med flera, på alla nivåer, djupverkande behandlingar. Behandling av både människor och djur.

. . .


Susanne Wintlander

Wintlander Design & Trading


Formsydda vetevärmare

. . .


Van Hao

Eastern Harmony AB

www.easternharmony.se


Eastern Harmony AB har brett utbud av Hälso te, Hälsoprodukter , Torkad ingefära /frukt och mycket mer.

. . .


Anders Wibron

Quantum Protection

www.quantum-protection.com & quantum-mineral.com


QM Therapy är en helt ny teknologi inom frekvensmedicin. Terapin går ut på att harmonisera kroppens inre konflikter (disharmoni). Metoden rensar upp systemet & arbetar med specifika triggers och buggar på alla tre plan, det Fysiska, Emotionella och Psykosomatiska planet för att öka välbefinnandet och livskvaliteten. Detta är ingen behandling, läkningsprocess eller energiöverföring, endast en omvandling av energi!

. . .


Iwona Aranovich

Människans resurser AB. En ny väg till hälsa.

https://www.facebook.com/iwona.aranovich


Iwona är hälsocoach och terapeut inom frekvensterapi, väteterapi och bioenergihealing. Hon är grundare av ”Den nya tidens design” och kollektionen ”Living Rainbow” -kläder speciellt framtagna för dig som jobbar med terapi, skönhet eller vård.


Föreläsningsschema

Här kan du ladda ner en utskriftsvänlig PDF

med dagens föreläsningar och workshops.